• PolskiRosyjskiUkrainski

Euroregion Bug

Fundacja Godne Zycie

• Turnusy - PARAFIADA 2007

Międzynarodowe turnusy specjalne w ramach projektu:
      "Transgraniczna Parafiada Greckiego Szlaku Bursztynowego"

Specjalne turnusy międzynarodowe w ramach projektu
      (dostępne tylko dla mieszkańców Euroregionu BUG:
      Zamość, Chełm, Krasnystaw, Łęczna, Włodawa, Hrubieszów)

1. 29.07 - 11.08.2007
      2. 12.08 - 25.08.2007

• ******************************

Powrót z 2 turnusu obozu:

W dniu 23 i 24 sierpnia 2007 odbędą się finałowe rozgrywki w ramach turnusu na hali MOSIR w Chełmie. Zakończenie turnusu będzie w dniu 25 sierpnia 2007. Odbiór dzieci możliwy własnym transportem z Puszczy. Prosimy o zgłoszenie pod nr 0601324271 dzieci, które nie mogą być odebrane z Puszczy - zostaną przewiezione w sobotę do Chełma do stołówki Chełmskiego Ośrodka Wsparcia Bliźniego CARITAS przy ul. Lubelskiej.

Wyjazd na 2 turnus obozu:

Zbiórka w dniu 12 sierpnia 2007 (niedziela) w Chełmie na parkingu naprzeciw hotelu Kamena o godz. 11:30. Stamtąd dzieci zostaną przewiezione autokarem do Puszczy.

UWAGA!
      Dzieci, które zostaną dowiezione przez rodziców do Puszczy własnym transportem - muszą zgłosić ten fakt wcześniej e-mailem lub telefonicznie na numer 0601324271.

******************************

Powrót z 1 turnusu obozu:

W dniu 11 sierpnia 2007 odbędzie się zakończenie turnusu na hali MOSIR w Chełmie, w godzinach 11-15. O godzinie 15:00 dzieci zostaną przewiezione do stołówki Chełmskiego Ośrodka Wsparcia Bliźniego CARITAS przy ul. Lubelskiej, na obiad. Odbiór dzieci po obiedzie spod stołówki, ok. godz. 16:00.

Wyjazd na 1 turnus obozu:

Zbiórka w dniu 29 lipca 2007 (niedziela) w Chełmie na parkingu naprzeciw hotelu Kamena o godz. 11:30. Stamtąd dzieci zostaną przewiezione autokarem do Puszczy.

UWAGA!
      Dzieci, które zostaną dowiezione przez rodziców do Puszczy własnym transportem - muszą zgłosić ten fakt wcześniej e-mailem.

Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Sąsiedztwa Polska-Białoruś-Ukraina INTERREG IIIA/Tacis CBC 2004-2006 oraz z budżetu państwa
Fundacja Godne Życie Organizacja Pożytku Publicznego
e-mail: szkoly@fundacja.org.pl, telefon +48-667-660-200; 20-089 Lublin, ul. Biernackiego 22
Sponsor serwisu - home.pl - domeny, hosting, sklepy