• PolskiRosyjskiUkrainski

Euroregion Bug

Fundacja Godne Zycie

• Заїзди – Парафіада 2007

Спеціалізовані міжнародні заїзди в рамах проекту: “Міжкордонна Парафіада Грецького Бурштинового шляху”(доступні лише для мешканців Єврорегіону БУГ: м.Замость,м. Хелм, м. Краснистав, м.Лечна, м.Влодава, м. Хрубешув)

1. 29.07 - 11.08.2007
      2. 12.08 - 25.08.2007

• Повернення з 2 заїзду

23 i 24 серпня 2007 р. відбудуться фінальні матчі у рамах 2 заїзду табору у приміщенні МОСІР у м. Хелм. Закінчення заїзду відбудеться 25 серпня 2007 р. Існує можливість забрати дітей власним транспортом з м.Пущі. Просимо про попередній запис дітей, яких не має можливості забрати особисто з м.Пущі за номером 0601324271 – цих дітей привезуть в суботу у місто Хелм, а саме у їдальню Хелмського Осередка Допомоги Ближньому CARITAS, який знаходиться на вул.Люблінська

Виїзд на 2 заїзд табору:

Збираємось 12 sierpnia 2007 (неділя) о 11.30 у м.Хелм, на паркінгу навпроти готелю “Kamena”. Звідти дітей привезуть автобусом до місцевості Пуща.

Увага!

*****************************

Повернення з 1 заїзду

11 серпня 2007 р. Об 11-15 годинах відбудеться закінчення заїзду у приміщенні МОСІР у м. Хелм. В суботу о 15.00 дітей привезуть на обід у їдальню Хелмського Осередка Допомоги Ближньому CARITAS, який знаходиться на вул.Люблінська. Забрати дітей можна буде о 16.00 біля їдальні

Виїзд на 1 заїзд табору:

Збираємось 29 липня 2007 (неділя) о 11.30 у м.Хелм на паркінгу навпроти готелю “Kamena”. Звідти дітей привезуть автобусом до місцевості Пуща.

Увага! Діти, яких батьки привезуть власним транспортом у місцевість Пуща мають попередньо про це повідомити, написавши на e-mail або зателефонувати за номером 0601324271.

Діючий проект фінансується Европейським Фондом Регіонального Розвитку в рамках Програми Сусідства Польща-Білорусь-Украіна INTERREG III A / Tacis CBC 2004-2006, а також з державного бюджету
Fundacja Godne Życie Organizacja Pożytku Publicznego
e-mail: szkoly@fundacja.org.pl, telefon +48-667-660-200; 20-089 Lublin, ul. Biernackiego 22
Sponsor serwisu - home.pl - domeny, hosting, sklepy